video Feature
Sponsored Links
Amazon Product Search

Ide romantike gjumi…

Ide mbi Si të Bëni një romantike gjumi

I lodhur duke kërkuar në gjumi juaj master vetëm si vend tjetër në shtëpi?

A jeni të dashur për të bërë gjumi juaj master vet tërheqje juaj romantike për ju dhe partnerin tuaj? Ose edhe një dhomë që ju lejon një vend të qetë për t'u çlodhur?

Këtu janë disa ide romantike gjumi që do të bëjë master tuaj gjumi Juaji, dhe do të krijojë një hapësirë ​​për të marrë një ‘kohë nga’ nga jeta juaj e zënë. Të marrë të gatshme…është koha për t'u çlodhur, dhe sillni romancë!

Nëse ju jeni si mua, ditët e tua janë të mbushura me punë, paguar faturat, duke bërë enët, dhe ringjallet lodra. Dhe, në fund të ditës tuaj të zënë, ju bien në shtrat tuaj, gati për një pushim të mirë netë. Jo kaq të shpejtë! dhoma gjumi juaj nuk duhet të jetë vetëm një vend për të fjetur më, dhe mund të jetë një vend që ju do të jetë në gjendje të gëzojnë.

E para ide romantike gjumi që ju mund të dëshironi të marrin në konsideratë është se gjumi juaj master duhet të jetë një atmosferë që ju rrethon me kujtesa e pse keni zgjedhur për të ndarë një dhomë gjumi me partnerin tuaj në vendin e parë. Fotot e përshtatur nga dy të ju së bashku, vendosur në natën të qëndrojë, ose të varur në mur, do të shtuar një kontakt të këndshme për dekor tuaj gjumi.

Një tjetër ide romantike gjumi që e ka bërë mjaft popullore, është të paturit e një foto përshtatur e ditën tuaj të dasmës, ose të ndryshme paraqet të fëmijët tuaj varur mbi shtratin tënd. artwork romantike mund të jetë një kontakt të mirë për të një dhomë gjumi master. Një ide që me të vërtetë bëri një pjesë bukur për dhoma gjumi tonë është Kiss, nga Gustav Klimt.

Tjetër, ajo është shumë e rëndësishme që të ketë lloje të ndryshme të ndriçimit. Vetëm duke pasur një dritë e ndritshme që varet nga tavani juaj nuk ka të vërtetë të krijojë romance ose të japë dritën e duhur për lexim ose lehtësimin. llampat Shtimi dhe qirinj do të sigurojë sasinë e përkryer e dritës për ata disponimi.

Një tjetër ide romantike dhomë gjumi për t'u marrë parasysh është ngjyra. Ju do të dëshironi të zgjidhni ngjyrat që janë të kënaqshme për të dy prej jush. Djema nuk janë gjithmonë tifozë të mëdha të modeleve me zë të lartë në shtrat me lule, apo hije të kuq. Ka disa ngjyra që mund të punojnë për të dy prej jush. Neutral tone me hije të zezë ose blu të ndryshme të, dhe tonet e pasur të kuqe apo kafe janë ngjyrat që mund të jetë e lehtë të bien dakord mbi. marrëveshjet mëndafshi me lule dhe qirinj me ngjyra mund të vërtetë shtesë për të koordinuar me dekor tuaj shumë.

dhoma gjumi juaj ka nevojë të jetë një vend ku mund të relaksoheni dhe të lëshohem nga streset e ditës tuaj. Jo vetëm një vend për të pushuar, por për romancë. Krijo një thats hapësirë ​​është për të dy prej jush që të ketë se është e gjitha tuaj. Lini gazetat në zyrë. Leave lodra në dhomat e gjumit fëmijët. Bëni qen ose mace fillimin fjetur në një dhomë tjetër. Të marrë përsëri atë që është e juaja dhe të gëzojë atë!

Share and Enjoy:
 • Print
 • Digg
 • StumbleUpon
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Yahoo! Buzz
 • Twitter
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Identi.ca
 • LinkedIn
 • Live
 • MSN Reporter
 • MySpace
 • Orkut
 • Reddit
 • RSS
 • Technorati

Leave a Reply

*